Helyi közélet

2013.10.03. 11:47

Még egy nappal később Dudás távozásáról

Miskolc - Mint arról már beszámoltunk: még ebben az évben távozik posztjáról a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor.

Miskolc - Mint arról már beszámoltunk: még ebben az évben távozik posztjáról a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor. A klubnál az elmúlt három éven ezt a vezető pozíciót betöltő sportmenedzser távozásának körülményei, annak oka egyelőre nem derült ki, hiszen az érintettet hiába kerestük, nem sikerült kapcsolatba lépnünk vele. A DFC Kft.-ben többségi tulajdonrésszel rendelkező Borsodsport Invest Kft. ügyvezető igazgatója, Sántha Gergely kedden este azt ígérte, hogy szerdán nyilatkozik, válaszol az új helyzetben felmerülő kérdésekre, ám tegnap amikor sikerült vele beszélnünk új időpontot jelölt meg, mondván csütörtökön Miskolcon, Diósgyőrben lesz és személyes találkozót javasolt a beszélgetésre.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában