Helyi közélet

2013.10.14. 14:43

Közlemény - Brüsszeltől is megvédjük a rezsicsökkentést

Miskolc - Újabb megerősítést kaptunk arról, hogy a rezsicsökkentés mindaddig veszélyben van, amíg a brüsszeli bürokraták, és a magyar baloldal a multik markában vannak, ezért a rezsicsökkentés védelmében újabb lépésekre van szükség! A Fidesz kiáll a magyar családok érdekeiért.

Miskolc - Újabb megerősítést kaptunk arról, hogy a rezsicsökkentés mindaddig veszélyben van, amíg a brüsszeli bürokraták, és a magyar baloldal a multik markában vannak, ezért a rezsicsökkentés védelmében újabb lépésekre van szükség! A Fidesz kiáll a magyar családok érdekeiért.Brüsszel szerint sérti a versenypiacot és a diszkriminációmentesség elvét a rezsicsökkentés politikája. Mi ellenben úgy gondoljuk, hogy a magyar családok megélhetését sértette az a politika, ami 2010 előtt csak a szolgáltatók extraprofitjára volt tekintettel.

A rezsicsökkentéssel kapcsolatos brüsszeli nyomás, illetve rezsieljárás mögött is elég valószínű, hogy a baloldal áll, ugyanis a hazai baloldali vezetők korábban már nyilatkoztak arról, hogy nem értenek egyet a rezsicsökkentés politikájával.

Mindezek következményeképp a parlamenti szavazást a rezsiárak további mérsékléséről előre hoztuk jövő hétre, emellett a rezsicsökkentés védelmet kap a költségvetésben, valamint hamarosan megalkotjuk a nonprofit közműszolgáltatásról szóló törvényt is. Ha még ezek után is úgy látjuk, hogy a brüsszeli bürokraták, valamint a hazai baloldal nyomása túlságosan erős, akkor alkotmányos védelmet fogunk biztosítani a rezsicsökkentésnek.

A mi feladatunk az, hogy kiálljunk annak a két és félmillió embernek az igazáért, akik a rezsicsökkentés politikáját kívánják megvédeni, és ezt korábban aláírásukkal is igazolták. Nem fogjuk feladni Magyarország gazdasági függetlenségét és a kivívott eredményeinket!

- Csontos László, sajtóreferens -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában