Helyi közélet

2013.10.04. 14:39

Kibontották a söröző falát - Vádemelési javaslat a fiatalkorú tolvajokkal szemben

Edelény, Lak, Miskolc - Egy laki szórakozóhely tulajdonosa 2013. május 20-án tett bejelentést az Edelényi Rendőrkapitányságra, miszerint az épület hátsó falán lévő farostlemez borítást ismeretlen elkövetők lefeszítették és oda behatoltak. A sörözőből a betörők italárut és édességet tulajdonítottak el.

Edelény, Lak, Miskolc - Egy laki szórakozóhely tulajdonosa 2013. május 20-án tett bejelentést az Edelényi Rendőrkapitányságra, miszerint az épület hátsó falán lévő farostlemez borítást ismeretlen elkövetők lefeszítették és oda behatoltak. A sörözőből a betörők italárut és édességet tulajdonítottak el.Az ügyben bevezetett intézkedéseknek és adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök három napon belül azonosították és előállították az elkövetőket a rendőrkapitányságra. A két helyi fiatalkorú fiúval szemben kisebb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság.

A 14 és 15 éves terheltekkel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az Edelényi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában