Helyi közélet

2013.10.24. 11:34

Készenléti Rendőrség: megtalálták az eltűnt fiút

Rudabánya - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy eltűnt személyként keresett fiút vontak ellenőrzés alá.

Rudabánya - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy eltűnt személyként keresett fiút vontak ellenőrzés alá.A rendőrök Rudabányán járőröztek 2013. október 17-én, amikor 13 óra 10 perckor intézkedés alá vontak egy fiatalembert. Az adategyeztetés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a 15 éves helyi fiatalkorú fiút a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság eltűntként keresi, mivel korábban engedély nélkül eltávozott egy gyermekvédelmi intézményből.A Készenléti Rendőrség járőrei a csellengőt előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően a kurittyáni gyermekotthonba vitték.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában