Helyi közélet

2013.10.04. 21:14

Jobbik: a város albérlethez segíti a fészekrakókat

Miskolc - „Miközben a Nemzeti Eszközkezelő a napokban egy diósgyőri panelba akart albérlőként visszaköltöztetni fészekrakókat, kiderült, az Avason már tavaly is hasonló módon segítették a hatalmon lévők a renitenseket” – mondta Jakab Péter jobbikos képviselő pénteki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - „Miközben a Nemzeti Eszközkezelő a napokban egy diósgyőri panelba akart albérlőként visszaköltöztetni fészekrakókat, kiderült, az Avason már tavaly is hasonló módon segítették a hatalmon lévők a renitenseket” – mondta Jakab Péter jobbikos képviselő pénteki sajtótájékoztatóján.A Jobbik szerint ezzel Kriza Ákos polgármester végképp belebukott a fészekrakó-ügybe, hiszen a városvezetés hozzájárulása nélkül mindez nem történhetett volna meg. Hiszen az ügyletet a jegyző igazolása nélkül nem lehet megkötni, hívta fel a figyelmet Jakab Péter. Vajon hány fészekrakót segített eddig albérlethez a Fidesz Miskolcon – tette fel a kérdést ezek után a politikus. Szerinte ez azért is lényeges, mert az eszközkezelő csak a renitensek lakásait veszi át, az adósságukat nem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában