Helyi közélet

2013.10.25. 15:51

Házhoz vitt segítség

Miskolc, Szirmabesenyő - Sikerült örömöt szerezni nagy bajában is a szirmabesenyői leégett ház tulajdonosának: a Búza téri OMV töltőállomás kollektívája egy automata mosógépet vásárolt a családnak.

Miskolc, Szirmabesenyő - Sikerült örömöt szerezni nagy bajában is a szirmabesenyői leégett ház tulajdonosának: a Búza téri OMV töltőállomás kollektívája egy automata mosógépet vásárolt a családnak.Megnézték az ott jártunk óta hulladék deszkák és fólia segítségével lefedett házmaradványt is. Az öttagú csapat szólni sem igen tudott az eléjük táruló látványtól. Mariann pedig elmesélte nekik, miként nézte végig, ahogy sorra lakhatatlanná lesz a ház minden egyes helyisége.

Tíz napja, hogy először írtunk a gyermekeit egyedül nevelő szirmabesenyői anyáról, Berentés Mariann építészről: vélhetően elektromos hiba miatt leégett, kiégett a házuk. „Amit a tűz meghagyott, az a víz martalékává vált.” Segítséget kértünk olvasóinktól, remélhetőleg ennek is köszönhető, hogy az e célból nyitott számlán ha lassacskán is, de gyűlnek az adományok.

Újabb helyszíni riportunk az Észak-Magyarország pénteki számában olvasható.

ÉM-SzK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában