Helyi közélet

2013.10.05. 12:10

Fatolvajokat fogtak a készenlétisek Felsődobszán

Encs, Felsődobsza, Szikszó - A Készenléti Rendőrség járőrei fatolvajokat értek tetten Felsődobszán.

Encs, Felsődobsza, Szikszó - A Készenléti Rendőrség járőrei fatolvajokat értek tetten Felsődobszán.Az észak-magyarországi régió – közte az Abaúji térség - közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. október 3-án délben Felsődobszán teljesítettek szolgálatot, amikor a település utcáján két, zsákot cipelő személyre lettek figyelmesek.

Az intézkedés és ellenőrzés alá vont 28 éves K. István, valamint 19 éves M. Szilveszter helyi lakosok a rendőrök kérdéseire elismerték, hogy a közeli patakmeder oldaláról vágták ki és tulajdonították el jogtalanul a fát.

A tetten ért tolvajokat a járőrök előállították az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsére, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult ellenük. A Szikszói Rendőrőrs munkatársai az eljárás alá vont személyektől az elkövetéshez használt fűrészt, baltát és zsákot lefoglalták, míg a kivágott és eltulajdonított fát visszaszolgáltatták a jogos tulajdonosnak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában