Helyi közélet

2013.10.20. 10:53

Elfogott és előállított verekedők - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. október 19-én délben Sajóládon, a Kinizsi úton előzetes szóváltást követően ketten összeverekedtek, majd a tettlegességbe a felek segítségére siető további négy személy is bekapcsolódott.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. október 19-én délben Sajóládon, a Kinizsi úton előzetes szóváltást követően ketten összeverekedtek, majd a tettlegességbe a felek segítségére siető további négy személy is bekapcsolódott.A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő R. Béla 26 éves, Cs. Zoltán 25 éves, V. Géza 20 éves, H. Attila 24 éves, Cs. Melinda 23 éves, valamint R. Béláné 24 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy tolvaj és egy garázda, míg a kazincbarcikai egyenruhások egy tolvaj ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában