Helyi közélet

2013.10.09. 17:54

Együtt-PM Szövetség: nem légből kapottak a számok

Miskolc - „Honnan tájékozódik Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci képviselője? ” – közleményben reagált Nagy-Korsa Judit, a szövetség képviselő-jelöltje a Jobbik keddi sajtótájékoztatójára.

Miskolc - „Honnan tájékozódik Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci képviselője? ” – közleményben reagált Nagy-Korsa Judit, a szövetség képviselő-jelöltje a Jobbik keddi sajtótájékoztatójára.„A kérdés azért vetődött föl bennem, mert Pakusza Zoltán, a sajtó előtt olyan mondatokat „idézett” tőlem, amelyek nem hangzottak el. A jelölti bemutatásomról a boon.hu és a minap.hu is korrekten számolt be. Mindkét honlapon az olvasható, amit valóban mondtam: amennyiben az Együtt –PM Szövetség kerül kormányra , 300 milliárd forint európai uniós forrást csoportosítunk át a legnehezebb helyzetben lévő térségek fejlesztésére. Ez pedig nem Miskolcnak, hanem - többek között - a mi „elfelejtett régiónknak” szóló ígéret, amely az Együtt programjában szerepel. A képviselő urat megnyugtatom afelől, hogy éppen Bajnai Gordon szakértelme a garancia arra: nem légből kapott számokkal dobálózunk” – fogalmazott. Hozzátette: a rendszerváltás óta soha annyi fejlesztés nem történt Miskolcon, mint 2002 és 2010 között. „Ideért az autópálya, letelepedett a Bosch autóipari alkatrészgyára, megújult a belváros, lett Szinva teraszunk, uszodánk, befejeződött a villamosprojekt, megépült a Mechatronikai Ipari Park, az egyetem több mint tízmillárd forintot nyert fejlesztésre,elkészült a nanotechnológiai központunk, lett Nemzetközi Operafesztiválunk,híressé és elismertté vált a Kocsonyafesztiválunk...” – sorolta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában