Helyi közélet

2013.10.30. 09:26

A faanyag az nagyon fontos volna: mielőbb...

Szirmabesenyő - Bár ideiglenesen lefedték a leégett szirmabesenyői házat, a régi, rossz gerendák és a fólia egy nagyobb szélviharnak, pláne hótehernek nem sokáig jelentene akadályt.

Szirmabesenyő - Bár ideiglenesen lefedték a leégett szirmabesenyői házat, a régi, rossz gerendák és a fólia egy nagyobb szélviharnak, pláne hótehernek nem sokáig jelentene akadályt. A szerencsétlenül járt család: Berentés Mariann építész és két kiskorú fia, akiket egyedül nevel, átmenetileg egy, a saját portájukhoz közeli házban kapott albérletet. A biztosító, sajnos, elvileg leghamarabb januárban fizet, pedig az ács már november 20-án hozzá tudnak kezdeni a munkához. Faanyag nélkül azonban hiábavaló a szándék.

Ismerősök, ismeretlenek

A rokonok, barátok segítségén túl, Berentés Mariann számláján, első cikkünk megjelenése óta apránként gyűlnek a pénzadományok (eddig összesen 101 ezer forint), többektől kaptak ruhaneműt, ebből megvan a szükséges mennyiség, a miskolci, Búza téri OMV töltőállomás kollektívája egy automata mosógépet vásárolt számukra, s többen is ígértek, ajánlottak fel bútorokat. a Holcim Magyarország Kft. 10 raklap cementet adományozott; a cseréplécből 1200 folyóméternyit biztosított egy vállalkozó.

Kérjük, aki tud, segítsen! Segítő szándékát jelezheti a [email protected] címen is.

ÉM-SzK


Segítsünk együtt!

A tetőhöz szükséges faanyagok:

  • 15x15 cm-es gerenda: 6 méteresből 56 db; 5 méteresből 13 db; 4 méteresből 8 db
  • 12x12 cm-es derékszelemen: 6 méteresből 3 db; 5 méteresből 8 db
  • 15x7,5 cm-es szarufa 6 méteresből 36 db; 5 méteresből 26 db; 4 méteresből 18 db
  • Továbbá:

  • 100 m2 hajópadló
  • Tetőfólia: 300 m2

  • Berentés Mariann számlaszáma: Felsőzsolca Takarékszövetkezet, 54500174-10012521


    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában