Helyi közélet

2013.08.07. 09:40

Megúszhatta a Viper sofőrje az intézkedést

A rendőrség szerint nem történt intézkedés az ügyben, noha szemtanúk látták, hogy az autóst megfogták. Módosultak volna a közlekedési szabályok a sétálón?

A rendőrség szerint nem történt intézkedés az ügyben, noha szemtanúk látták, hogy az autóst megfogták. Módosultak volna a közlekedési szabályok a sétálón?

Akciófilmes jelenetsorról számoltak be olvasóink, akik szombat késő este a belvárosban jártak. Egy ritkaságszámba menő amerikai sportkocsi, egy Dodge Viper sofőrje nézte versenypályának a sétálót. Az utca népének szóló vagánykodásnak több szemtanúja volt, mint ahogy annak is, ahogy a rendőrök üldözőbe vették, majd megfogták az autóst a Mindszenti templom környékén.

Komoly közlekedési kihágásnak gondoltuk, hogy valaki jóval 100 felett hajt egy forgalom elől elzárt sétálóutcán, azonban lehet változtak a szabályok Miskolcon, ugyanis a rendőrségtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem történt intézkedés ilyen ügyben aznap.

Az egyszerű logikát követve érzünk némi ellentmondást a történetben: durva szabálysértést észlelő rendőrök üldözőbe vették, megállították az autót, de intézkedésre nem került sor. Egy ilyen kihágást meg lehet úszni egy figyelmeztetéssel Miskolcon? Hogy is van ez?


Előzmény:

Az idehaza ritkaságszámba menő sportkocsi tulajdonosa versenypályának nézte szombat este a Széchenyi utcát. Olvasónk szemtanúja volt az akciófilmes jelenetsornak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában