Helyi közélet

2013.05.16. 11:35

Miskolci közgyűlés: Zárt ülésen a DVTK licencéről

Miskolc - A miskolci önkormányzat csütörtöki közgyűlésén is napirendre kerül a DVTK licenc ügye.

Miskolc - A miskolci önkormányzat csütörtöki közgyűlésén is napirendre kerül a DVTK licenc ügye.Miskolc Megyei Jogú Város mai közgyűlésén 8. napirendi pontként, zárt ülésen tárgyalják meg a ,,Javaslat a Diósgyőr FC Kft. licenceljáráshoz kapcsolódó kezességi nyilatkozat jóváhagyására” címet viselő előterjesztést.

Mindez annak tükrében érdekes, hogy a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. nem kapta meg az 2013/14-es évadra a klublicencet, ugyanis a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága elutasította a diósgyőri sportszervezet benyújtott licenckérelmét.

Hogy mindez miért történt azt sem szerdán, sem mai érdeklődésünk során nem árulta el a DFC Kft. ügyvezetője, Dudás Hunor.

Megpróbáljuk megtudni, hogy mit tartalmaz az önkormányzati előterjesztés, mert lehet, hogy ebben szerepel a válasz arra, hogy miért nem kapta meg elsőre a licencet a DFC Kft. De mivel zárt ülés anyagáról van szó, így ezt nem kaphatta meg a sajtó, vagyis csak informális úton értesülhetünk az előterjesztés tartalmáról.

A licenc jelentősége abban áll, hogy mivel ennek hiányában nem lehet elfogadni nevezést sem az NB I-re, sem az NB II-re, így egyelőre nem jelenthető ki, hogy a diósgyőri labdarúgócsapat biztosan tagja lesz a 2013/14 évi bajnoki küzdelmeknek.


Kapcsolódó cikkek:

A törzstőke emelésre is a licenc miatt volt szükség

Miskolc - A Miskolc Holding Zrt. szerepvállalásával kapcsolatos az önkormányzati közgyűlés elé kerülő DFC Kft.-s licences előterjesztés.


Ülésezik a miskolci közgyűlés - 2013. május

Miskolc – A májusi, miskolci testületi ülésen a rendőrség tavalyi beszámolója és a Miskolci Ingatlankezelő Zrt. (MIK) ingatlanértékesítési javaslata tűnik a két legfajsúlyosabb témának. Kísérje figyelemmel az élő webkamerás közvetítésünket és munkatársunk helyszíni tudósítását a májusi közgyűlésről a Borsod Online-on!



Klublicenc: Még adatokat kértek a DVTK-tól

Miskolc - A Diósgyőr ügyvezetője, Dudás Hunor megszólalt licenc-ügyben.

DVTK: Továbbra sincs klublicenc

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága (ELB) keddi ülésén a Mezőkövesd NB I-es, a Kazincbarcika és Putnok NB II-es licencet kapott, míg a Diósgyőri VTK a második körben sem tudta megszerezni a klublicencet.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában