Helyi közélet

2013.03.19. 19:28

Kérdezzék a védőoltásról a gyakorló gyermekorvost!

Miskolc - Miért van szükség védőoltásra, miért kell beoltani a gyermekeket? Mikor és kiknek nem javasolt a védőoltás? Kell-e mellékhatással, kockázattal számolnunk? Milyen betegségeket sikerült legyőznünk a védőoltással? Ezek felől most már nyugodtak lehetünk? Lehetőséget adunk olvasóinak arra, hogy a védőoltásokról közvetlenül is kérdezhessék a szakembert.

Miskolc - Miért van szükség védőoltásra, miért kell beoltani a gyermekeket? Mikor és kiknek nem javasolt a védőoltás? Kell-e mellékhatással, kockázattal számolnunk? Milyen betegségeket sikerült legyőznünk a védőoltással? Ezek felől most már nyugodtak lehetünk? Lehetőséget adunk olvasóinak arra, hogy a védőoltásokról közvetlenül is kérdezhessék a szakembert. Dr. Stunya Edina házi gyermekorvos március 22-én (pénteken) délelőtt 10-től 11 óráig hívható szerkesztőségünkben, a 46/501-261-es számon.

A gyermekkori védőoltásokra vonatkozó kérdéseiket előtte is feltehetik email-ben: [email protected]. A tárgymezőbe írják be: „Oltás”!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában