Helyi közélet

2013.02.06. 19:25

Járőr-flash mob a Miskolc belvárosában

Miskolc - “Rablás történhetett az Ady-hídnál, mert hat rendőrautó áll az egyik itteni zálogház közelében”, értesítette szerkesztőségünket szerdán délután egyik szemfüles olvasónk. Mivel a közelben valóban található néhány zaci, melyek közül egyet a közelmúltban valóban kiraboltak, nem tűnt hihetetlennek a történet, hát rákérdeztünk.

Miskolc - “Rablás történhetett az Ady-hídnál, mert hat rendőrautó áll az egyik itteni zálogház közelében”, értesítette szerkesztőségünket szerdán délután egyik szemfüles olvasónk. Mivel a közelben valóban található néhány zaci, melyek közül egyet a közelmúltban valóban kiraboltak, nem tűnt hihetetlennek a történet, hát rákérdeztünk.Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője érdeklődésünkre elmondta: egy közeli illatszerbolt alkalmazottja értesítette a rendőrséget, hogy lopási kísérlet történt az üzletben, ezért került sor rendőri intézkedésre.

A bolti szarkát előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában