Helyi közélet

2012.12.18. 17:29

Szívet melengető dalok

Múcsony - A kicsik birtokba vették a kiváló minőségű játékokat, amelyeket pályázat révén vettek.

Múcsony - A kicsik birtokba vették a kiváló minőségű játékokat, amelyeket pályázat révén vettek.A szeretet ünnepét váró rendezvényünket a múcsonyi Szociális, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak szervezésében december 3-án tartottuk a Hunyadi János Művelődési Házban - közölte lapunkkal Borosné Bodnár Mária intézményvezető.

A gyermekek és a szülők számára egyaránt szórakoztató program a Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége által elnyert „Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése Szuha-, Bán-Sajó- és Rudavölgyben” TÁMOP-pályázat keretében valósult meg. A rendezvényt Nagy Tibor, a pályázat szakmai vezetője nyitotta meg. Az adventi hangulatot a zubogyi Macskazaj Dalkör teremtette meg, műsoruk alatt a gyerekek és a felnőttek együtt énekelték a szívet melengető dalokat. A zenés műsor után a szülő - gyermek klubfoglalkozáson játszóház vette kezdetét, ahol ünnepi díszeket készítettünk egy kis forró tea és sütemény mellett. A programot adventi vásár is színesítette. A kicsik kipróbálhatták, birtokba vették azokat a kiváló minőségű játékokat, amelyek megvásárlására a pályázat biztosította az anyagi forrást. Köszönet mindenkinek a munkájáért, aki segített, hogy a családi-közösségi program ilyen sikeres legyen - jelentette ki végül Borosné Bodnár Mária.

BGy

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában