Helyi közélet

2012.12.15. 20:27

Szerepek és terepek, rendőrkézen a vizsolyi betörők

Encs, Miskolc, Vizsoly - Az elmúlt időszakban két vendég járt egy Vizsolyi kocsmában. Rendőrségi eljárás azért lett belőle, mert zárás után érkeztek és fizetés nélkül tulajdonították el az italokat.

Encs, Miskolc, Vizsoly - Az elmúlt időszakban két vendég járt egy Vizsolyi kocsmában. Rendőrségi eljárás azért lett belőle, mert zárás után érkeztek és fizetés nélkül tulajdonították el az italokat.Az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint egy vizsolyi kocsmába az elmúlt időszakban többször is betörtek, bár az első két alkalom fel sem tűnt a tulajdonosnak, mivel az elkövetők apránként

hordták el a vodkát és a bort, sőt a leakasztott rácsot szépen visszatették távozásukkor.

A rendőrök a kocsmai lopással megalapozottan gyanúsítható egyik fiatalkorú tolvajt 2012. december 8-án akkor fogták el, amikor egy másik társával éppen egy helyi ingatlanról tűzifát lopott. Az elszámoltatásuk során kiderült, hogy itt sem először jártak. A szálakat felgöngyölítve a nyomozók eljutottak a harmadik fiatalkorú fiúhoz is, aki az italbolt betöréseknél játszott szerepet, az ügyeket ily módon összekötő társa mellett.

Az Encsi Rendőrkapitányság a két lopási ügyben összesen három fiatalkorú fiúval szemben indított eljárást.

- Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában