Helyi közélet

2012.12.03. 17:56

Rablás elkövetőit keresi a rendőrség!

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság nagy erőkkel folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettessel szemben rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság nagy erőkkel folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettessel szemben rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.A nyomozás adatai szerint 2012. december 1-jén délután fél négy körüli időben a Miskolc, Kölcsey Ferenc úton egy idős asszonyra két férfi rátámadt, fejbe ütötték és nyakából kitépték két nyakláncát. A sértett a cselekmény következtében 8 napon túl gyógyuló, orrcsont-töréses sérülést szenvedett.

Az elkövetők a nyakláncokat hátrahagyva elmenekültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével két 25-30 év körüli, kb. 180 cm magas férfi gyanúsítható.

A rendőrségi kéri azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekményt látták, vagy az ismeretlen tettesek kilétével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést

 • személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (Miskolc, Fábián kapu 4. szám), vagy
 • telefonon a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 06-46/514-511/25-80 melléken, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számon.
 • A bejelentő adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

  Közreműködését és segítségét köszönjük!

  - A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában