Helyi közélet

2012.12.12. 12:33

Pont egy kazincbarcikai lopássorozat végére

Kazincbarcika - Betöréses lopássorozat ügyében indított eljárást a közelmúltban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, ugyanis az elkövetők több mint egy tucat garázst törtek fel. A fiatalkorú elkövetőket elfogta a rendőrség.

Kazincbarcika - Betöréses lopássorozat ügyében indított eljárást a közelmúltban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, ugyanis az elkövetők több mint egy tucat garázst törtek fel. A fiatalkorú elkövetőket elfogta a rendőrség.A tolvajok a 13 sértettől főleg szerszámgépeket, kerékpárokat, szeszes italokat, és egyéb használati alkalmatosságokat tulajdonítottak el.

Átkos tevékenységüket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság félbeszakította, mivel a nyomozás eredményeként elfogták a két helybéli fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény-sorozat elkövetésével. A náluk tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták az ellopott eszközök nagyobb hányadát, amelyeket a rendőrség lefoglalt.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában