Helyi közélet

2012.12.26. 22:08

Péntektől hidegebb levegő érkezik fölénk

Miskolc - A csütörtöki nap folyamán átmenetileg szárazabb levegő érkezik térségünkbe.

Miskolc - A csütörtöki nap folyamán átmenetileg szárazabb levegő érkezik térségünkbe.

Csütörtök reggel felszakadozik, csökken a felhőzet és változóan felhős lesz az ég. Párás lesz a levegő, több helyen köd is képződik. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a délnyugati szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1 fok körül alakul.

Csütörtök napközben változóan, de többnyire erősen felhős lesz az ég, kevés napsütésre számíthatunk. A ködfoltok feloszlanak, de helyenként párás maradhat a levegő. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél mérsékelt, időnként élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet +4 fok körül alakul.

A következő napok időjárása (péntektől szerdáig):

Péntekre beborul az ég és főleg a nap első felében havazásra, havas esőre, esőre lehet számítani. Helyenként megélénkül a szél. Szombattól szárazabb légtömegek érkeznek fölénk, ezért kevés felhő lesz az égen, sok napsütésre van kilátás. Hétfőn és kedden már több felhő lesz felettünk, de a ködfoltok feloszlása után még többórás napsütés ígérkezik. Szerdától fordulhat ismét csapadékosabbra időjárásunk. Gyengül a nappali felmelegedés és erősödik az éjszakai lehűlés, a sokévi átlagnak megfelelő hőmérsékletekre számíthatunk.

Készítette: Bujdosó Bence

Készült: 2012. december 26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában