Helyi közélet

2012.12.05. 12:20

Őrizetben a fiatalkorú zsaroló

Ózd - Egy elsős középiskolás fiú a tanév elejétől kezdődően folyamatosan fenyegette és bántalmazta két osztálytársát az óraközi szünetekben. Az eset kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett, könnyű testi sértés, garázdaság és zaklatás vétség elkövetése miatt indított eljárást a fiatalkorú fiúval szemben.

Ózd - Egy elsős középiskolás fiú a tanév elejétől kezdődően folyamatosan fenyegette és bántalmazta két osztálytársát az óraközi szünetekben. Az eset kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett, könnyű testi sértés, garázdaság és zaklatás vétség elkövetése miatt indított eljárást a fiatalkorú fiúval szemben.A sértettek a fenyegetés és a bántalmazás ellenére sem mertek senkinek szólni a történtekről. November végén azonban a folyamatos bántalmazás és fenyegetés mellett követelőzni is kezdett a gyanúsított. Amennyiben nem kap pénzt a két megfélemlített fiútól, úgy szétveri a fejüket vagy megöli őket. Ekkor telt be a pohár.

A középiskola rendőrségi kapcsolattartójaként is tevékenykedő körzeti megbízott a bejelentést követően az intézményben elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a gyanúsítottat, akinek bűnügyi őrizetbe vételét is elrendelte a nyomozóhatóság.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában