Helyi közélet

2012.12.06. 13:18

Füstölgő kémények egyre többfelé

Miskolc - Fórum a gyorsan terjedő fatüzelésről, a panaszokról és a lehetőségekről.

Miskolc - Fórum a gyorsan terjedő fatüzelésről, a panaszokról és a lehetőségekről.Gyorsan terjed országszerte, így Miskolcon is a fatüzelés, kiváltandó a drága földgázt, vagy csupán élvezve az új cserépkályhák, kandallók által nyújtható kellemet. Egyidejűleg azonban szaporodnak újkeletű problémák is. Növekszik a levegő szennyezettsége, szaporodnak a tűzesetek, panaszkodnak a szomszédok és gyakran csalódnak azok is, akik megtakarítást reméltek. A kéményseprők szerint elfelejtettünk fával fűteni. Mi az igazság, mik a valós lehetőségek?

A Miskolci Önkormányzat kezdeményezésére 2012. 12.12-én 15 órakor a Miskolc, Petőfi u. 1-3. 3. emeleti tanácsteremben egy lakossági-szakértői fórumra kerül sor, ahol van mód a helyi tapasztalatokat megvitatni.

A rendezvényt Pfliegler Péter Miskolc Megyei Jogú Város Alpolgármestere nyitja meg.

A miskolci helyzetről röviden beszámol Karczagi Gyula, a TERMOMENT Kft. igazgatója, majd előadást tart Flink János a Robert Bosch Kft. Buderus márka értékesítési vezetője "Fafűtés: amit mindenképpen tudni kell!" címen. Az ezt követő konzultációt Nagy Gábor az ENERGO-KONCEPT Kft. igazgatója vezeti.

Mindazokat várják, akiket a téma lakóként, üzemeltetőként, panaszosként, vagy akár tervezőként, vagy kivitelezőként érdekel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában