Helyi közélet

2012.12.12. 12:31

Biztonsági intézkedés Mezőkeresztesen

Mezőkeresztes - A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakokban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott polgárok megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében legutóbb Mezőkeresztesen kellett biztonsági intézkedést alkalmazni egy 63 éves férfi érdekében.

Mezőkeresztes - A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakokban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott polgárok megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében legutóbb Mezőkeresztesen kellett biztonsági intézkedést alkalmazni egy 63 éves férfi érdekében.A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsének járőrei 2012. december 10-én az esti órákban egy helyi buszmegállóban magatehetetlenül ülő férfira lettek figyelmesek. Az ittas férfi láthatóan nem tudott gondoskodni magáról, így állapota miatt fennállt a kihűlés veszélye. A járőrök a mentőszolgálat munkatársainak közreműködésével ezért kórházba szállíttatták az idős embert.

Óvó intelem!

A rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában