Helyi közélet

2012.12.01. 16:41

Adventi villamos Miskolcon

Miskolc - Miskolcon az idei adventi készülődés és várakozás során nemcsak a Szent István téren található virágóra változik adventi koszorúvá, nemcsak ünnepi fényekbe öltözik a város, hanem az MVK Zrt. egyik villamosa is kívül-belül ünnepi külsőt kap.

Miskolc - Miskolcon az idei adventi készülődés és várakozás során nemcsak a Szent István téren található virágóra változik adventi koszorúvá, nemcsak ünnepi fényekbe öltözik a város, hanem az MVK Zrt. egyik villamosa is kívül-belül ünnepi külsőt kap.Az ünneplőbe öltözött villamos advent első vasárnapjától közlekedik majd a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között. - tájékoztatott a Miskolc Holding Zrt.

A villamosra bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik. A villamos december 2-án 15.45-kor áll be a Tiszai Pályaudvar végállomásra, majd 16.00-kor indul el menetrend szerinti járatként Felső-Majláth végállomásra, hogy ezt követően egészen advent utolsó vasárnapjáig közlekedjék Miskolcon. A villamost 600 méter díszítőszalag, 100 méternyi fényfüzér- és háló, valamint több száz karácsonyi dísz öltözteti ünnepi pompába.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában