Helyi közélet

2012.12.16. 12:59

A színművész, mint szerző

Ózd - Hullan Zsuzsa -a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész -" Víg szín házon belül " című könyvét mutatta be 2012.december 12-én este a Városi Könyvtárban.

Ózd - Hullan Zsuzsa -a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész -" Víg szín házon belül " című könyvét mutatta be 2012.december 12-én este a Városi Könyvtárban.A kötet harminchárom színésszel folytatott beszélgetést tartalmaz négyszáz oldalon, sok-sok fotóval. Hullan Zsuzsa bevezetőjében elmondta,hogy a könyv nem interjúkötet, nem szakmai téma taglalása,hanem egyszerűen beszélgetéskönyv.

- Alapvetően kíváncsi ember vagyok. És a legjobban az érdekel, hogy miért, mitől olyan valaki, amilyen. Nem mindig a válaszokban rejlik a megfejtés. Ha jól kérdezek és figyelmesen hallgatok, sok mindenre fény derül.

Annyi fontos dolog van az életben amivel foglalkozni kell, hogy nem érünk rá körülnézni és meglátni magunk körül az embereket.

Szépen éldegélünk egymás mellett, és ha valaki meghal, arra gondolunk:...de furcsa, alig tudtam róla valamit. Pedig beszélgetni jó. Semmi nem kell hozzá csak Ő és én - mondta többek között az est folyamán színművész- szerző.

-Kerékgyártó Mihály-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában