Helyi közélet

2012.11.22. 15:02

Adományosztás Szendrőládon

Szendrőlád - A Nem Adom Fel Alapítvány 550 rászorulóhoz juttatott el élelmiszercsomagot Szendrőládon csütörtökön délután.

Szendrőlád - A Nem Adom Fel Alapítvány 550 rászorulóhoz juttatott el élelmiszercsomagot Szendrőládon csütörtökön délután.Azok a családok kaptak a száraztésztából, étolajból, csokoládéból és joghurtból álló csomagokból, amelyek kötődnek a szendrőládi Nemadomfel Házhoz. Tunyogi Zsuzsanna, az alapítvány munkatársa elmondta, hogy az 1800 fős Szendrőládon gyakorlatilag minden családot támogatni kellene, de kénytelenek voltak szűkíteni a jogosultak körét, így azok a családok kaptak most adományt, akik gyerekei a Nemadomfel Házban sportolnak, tanulnak, vagy valamilyen képzésen vesznek részt.

A rászoruló családok számára az alapítvány különböző programokat is szervez, van akit számítógép használatra, másokat írni, olvasni tanítanak, de várhatóan módjuk nyílik rá, hogy a kosár- vagy nádbútorfonást is megtanulják.

Az alapítvány három éve dolgozik Szendrőládon és már sokaknak segített hasonló akciókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában