Helyi közélet

2012.08.27. 19:09

MSZP: a Fidesz szándékosan megoldatlanul hagyja a Fészekrakó program gondjait

Budapest, 2012. augusztus 27., hétfő (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesz szándékosan megoldatlanul hagyja a miskolci Fészekrakó program gondjait, hogy továbbra is a szocialisták elleni lejárató kampánnyal terelhessék el a figyelmet "saját tehetségtelenségükről".

Budapest, 2012. augusztus 27., hétfő (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesz szándékosan megoldatlanul hagyja a miskolci Fészekrakó program gondjait, hogy továbbra is a szocialisták elleni lejárató kampánnyal terelhessék el a figyelmet "saját tehetségtelenségükről".

A párt miskolci elnöksége fogalmazott így az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, amelyben Kriza Ákos helyi polgármester reggeli interjújára reagálnak. A város vezetője ebben arról tájékoztatott, van egy "nagyobb ívű tervük" arra, hogy a Fészekrakó programban érintett lakásokban rend, tisztaság és nyugalom legyen.

A szocialisták válaszukban hányingerkeltőnek nevezik a Fidesz eljárását, azt, hogy szerintük bár két éve kormányoznak, mégsem tettek semmit a bűncselekmények okozta károk helyrehozására.

Mindenekelőtt arra emlékeztetnek, hogy a Fészekrakó programot egyhangúlag, vagyis a Fidesz és a KDNP képviselőinek támogatásával fogadta el a miskolci közgyűlés. Az MSZP miskolci elnöksége szerint a kormányoldalnak ezért most sem a sok arra érdemes fiatalt támogató programot kellene támadnia, hanem azokat az "aljas embereket", akik csalással, okirat-hamisítással, a szerencsétlen, nyomorgó emberek kihasználásával, saját hasznuk érdekében elintézték, hogy az arra egyébként jogosulatlanok is igénybe vehessék a programot. "Egyikük fideszes kitűzővel a hajtókáján flangált éveken keresztül a városban" - jegyzik meg ehhez kapcsolódóan.

"A probléma azokkal a magukat jobboldalinak mondó politikusokkal van, akik a gondokat szándékosan megoldatlanul hagyják, csak azért, hogy a szocialisták ellen évekkel ezelőtt elindított lejárató kampányuk folytatásával eltereljék a figyelmet saját tehetségtelenségükről" - fogalmaz az MSZP miskolci elnöksége. Úgy gondolják, a Fidesz a "selyemréti strandberuházás kudarcáról, a tapolcai pályázat bukásáról, a Raiffeisen munkahelyteremtő beruházásának elszalasztásáról, az önkormányzat katasztrofális gazdálkodásáról, a városfejlesztés leállításáról, Miskolc tönkretételéről" próbálja elterelni a figyelmet.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában