Helyi közélet

2012.08.23. 18:23

Bosch-jubileum - Kész az 50 milliomodik

Miskolc - Miskolci fejlesztésű termékkel ünnepli az 50 milliomodik kéziszerszámot a miskolci Bosch gyár.

Miskolc - Miskolci fejlesztésű termékkel ünnepli az 50 milliomodik kéziszerszámot a miskolci Bosch gyár.Rendhagyó születésnapi ünnepség keretében készült el a Robert Bosch Power Tool Kft. gyárában az ötvenmilliomodik kéziszerszám. A jubileumi termék Ansgar Lengeling, a gyár ügyvezető igazgatója és dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere közreműködésével készült el csütörtökön. A jó munkát pedig „díjazta” is a Bosch, az alkalomhoz illően különleges – az egyik női fejlesztőmérnök által kézzel festett – matyó mintás kéziszerszámot kapott emlékül a polgármester.

Elhangzott, a teljes egészében miskolci fejlesztésű PSR Select akkus csavarozó foradalmi újítás az elektromos kéziszerszámok világában. A Bosch miskolci gyárában született modell az első olyan akkus csavarozó, amely beépített, forgatható bittára révén mind a 12 legfontosabb standard bittel rendelkezik. A termék sorozatgyártása közel kétévnyi fejlesztés után, idén márciusban kezdődött.

– Az 50 milliomodik kéziszerszám jól mutatja, hogy a Bosch folyamatosan bővülő magyarországi tevékenységének egyik legfontosabb pillére az itt folyó munka, egyben szimbolizálja a Bosch és a város kiváló együttműködését is – hangsúlyozta Ansgar Lengeling.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában