Helyi közélet

2012.01.12. 12:51

Türelmet kértek tőlünk

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Semmelweis Terv keretében 8 egészségügyi térséget hoznak létre a betegellátás szervezésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Semmelweis Terv keretében 8 egészségügyi térséget hoznak létre a betegellátás szervezésére.

A témához kapcsolódó további kérdéseinkkel az állami tulajdonba került kórházak fenntartói jogokat gyakorló szervezetéhez, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Egészségfejlesztési Intézethez (a GYEMSZI-hez) fordultunk, azzal a kéréssel: hány forintot terveztek a 8 egyészségügyi térségi szervezet intézményrendszerének, infrastruktúrájának kialakítására, azon belül tételesen mennyit mire fordítanak? Megemlítettük azt is: háttérinformációnk szerint térségenként 1,2 Md forintot szánnak rá. Megerősítés vagy cáfolat, illetve részletezés helyett azonban szerdán a következő válasz érkezett szerkesztőségünkhöz: „ A Térségi Egészségszervezési Központok (TESZK-ek) működésével kapcsolatban a közeljövőben közleményt fogunk kiadni, addig türelmet kérünk.”

ÉM-SzK


Borsod-Abaúj-Zemplén - A Semmelweis Terv keretében 8 egészségügyi térséget jön létre a betegellátás szervezésére. Ki hova tartozik?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában