Helyi közélet

2012.01.15. 18:33

Országos teremlabdarúgó bajnok lett a Surányi csapata!

Kaposvár, Kazincbarcika - Veretlenül lett a Teremlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjének bajnoka a kazincbarcikai Surányi Endre Szakképző Iskola 5-6. korcsoportos csapata.

Kaposvár, Kazincbarcika - Veretlenül lett a Teremlabdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjének bajnoka a kazincbarcikai Surányi Endre Szakképző Iskola 5-6. korcsoportos csapata.Mátyás József tanítványai úgy lettek bajnokok, vagyis az ország legjobb teremlabdarúgó csapata, hogy az elsőtől az utolsóig valamennyi találkozójukat megnyerték! Az országos döntőbe kemény menetelés után jutottak be, ahol hazánk legjobb 20 futsal csapata küzdött az érmekért. Számtalan rangos magyar futball klub utánpótlás nevelő műhelyeinek kiválóságai léptek pályára a 3 napos tornán, a barcikaiakat azonban senki sem tudta legyőzni! A legnehezebb mérkőzés a legjobb 4 között a döntőbe jutásért a budapesti „kisfradi” ellen volt, ám ezt az akadályt is 2-1-es győzelemmel átlépte a csapat. A bajnoki címért a tatabányai Mikes Kelemen Gimnázium csapatát kellett legyőzni, s egy nagyon színvonalas, kemény mérkőzésen 1-0 arányú sikerrel a Surányis srácok fejére került a képzeletbeli korona.

A kupa és az aranyérmek mellett a négy különdíjból kettőt is barcikaiak hódítottak el: a szép számú közönség és a szakma javaslata alapján a torna legkiemelkedőbb játékosa és gólkirálya Molnár Gábor lett, a legjobb edző pedig Mátyás József. A srácok teljesítményéhez számos egykori labdarúgó és kiváló szakember mellett a helyszínen szurkoló Vattay József igazgató is gratulált. Csapattagok: Homonnay Márk, Horváth Bence, Komlóssy Bence, Molnár Gábor, Nyitrai Dávid, Palencsár Zoltán, Pecsenye Krisztián, Poszuk Gergő, Süttő Attila, Tóth András

Edző: Mátyás József

(a témával kapcsolatban kedden részletes beszámolót olvashatnak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában