Helyi közélet

2011.10.07. 10:56

Pénzbírsággal fizet a kiabálásért

Miskolc - Garázdaság miatt indított szabálysértési eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves miskolci férfi ügyében, aki sógorát és családját szidalmazta.

Miskolc - Garázdaság miatt indított szabálysértési eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves miskolci férfi ügyében, aki sógorát és családját szidalmazta. A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére szeptember utolsó napjaiban az esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi az utcán hangosan kiabál és a kertkaput rugdossa. A járőrök kiérkezésekor a garázda férfi erősen feldúlt állapotban volt, nem volt hajlandó a rendőrök kérdéseire sem válaszolni. Végülis a helyszínen tartózkodó bejelentő szolgált magyarázattal a cselekménnyel kapcsolatban. Elmondta, hogy rokoni kapcsolatban vannak, családi problémák miatt ment hozzá a sógora, melynek során a kapuból hangosan kiabálva szidalmazta Őt és egész családját, valamint a kaput rugdosta. Feljelentéssel nem akart élni, azért kért rendőri intézkedést, hogy garázda rokonát vigyék el onnan.

A 35 éves férfi a járőrökkel szemben is arrogánsan és kiabálva beszélt, illetve a rendőrséget és a vele szemben intézkedő rendőröket is szidalmazta. A cselekmény alkalmas volt arra, hogy másokban félelmet, riadalmat és megbotránkozást keltsen. A 35 éves férfit a járőrök előállították, a bíróság pedig gyorsított eljárás keretében döntött ügyében, miszerint 30.000 ft. pénzpírság megfizetésére kötelezte - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában