Helyi közélet

2011.08.25. 12:45

Zöld Nyíl: madártávlatból a villamospálya rekonstrukció

Miskolc - A Borsod Online és a <a href="http://www.lhmc.hu/" target="_blank">Borsod Megyei Repülő Klub</a> bemutatja: a nagy miskolci villamospálya rekonstrukció hajrája madártávlatból, egészen pontosan Kiss László pilóta Appolo Fox típusú gépéről.

Miskolc - A Borsod Online és a Borsod Megyei Repülő Klub bemutatja: a nagy miskolci villamospálya rekonstrukció hajrája madártávlatból, egészen pontosan Kiss László pilóta Appolo Fox típusú gépéről.

Hogy miként áll a Zöld Nyíl projekt? Számtalan cikkben, fotókkal, videókkal számoltunk be eddig is a tavaly áprilistól tartó építkezésről. A földről.

Most pedig elsőként a Borsod Online mutatja meg a levegőből, hogy a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között hogyan is állnak jelen pillanatban a Zöld Nyíl munkálatai.


Miskolc - A Győri kapu belváros irányú forgalma augusztus 26-án, pénteken, üzemkezdettől visszaáll az eredeti, megszokott rendre, a menetirány szerinti jobb oldalra.

Miskolc - Kedden az Újgyőri főtéren lábatlankodtunk annak kapcsán, hogy a hajrájába érkezett a Zöld Nyíl villamos projekt Miskolcon, míg a szerda reggelt már a Diósgyőri Gimnázium környékén kezdtük.

Miskolc – Szeptember elseje. A dátum, amitől az iskolások java részét kirázza a hideg. A dátum, amire a Miskolcon közlekedők mindannyian várnak. Jövő csütörtöktől ugyanis a Zöld Nyíl kivitelezői szerint sokat javulhat a helyzet a miskolci közlekedés tekintetében. A BOON visszaszámol!

Úgy hozta a sors, hogy Diósgyőrből kellett a belvárosba buszoznom. Mint megrögzött volánforgató átélhettem, amit a tömegközlekedők hónapok óta kényszerűen elviselnek. Szántó Rita jegyzete.

Miskolc – Augusztus 24-én áram alá helyezik a Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri Gimnázium közötti teljes villamospálya szakaszt.

Miskolc – A Zöld Nyíl villamos projekt kivitelezői ígérik, hogy a jövő hét csütörtöki iskolakezdésig mindenképpen igaz a címbeli állítás, ugyanis a tervek szerint szeptember 1-től a Diósgyőri Gimnáziumig járnak majd – például – az 1-es villamosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában