Helyi közélet

2011.06.06. 18:32

Hungaroringi és bükfürdői villanások

<p>Mogyoród, Bükfürdő - Két nagy autósport eseményt is rendeztek az elmúlt hétvégén Magyarországon. A Hungaroringen a túra autó világbajnokságon tízezrek szurkoltak, míg a Nyugat-Dunántúlon a magyar rali bajnokság mezőnye mérte össze erejét.</p>

Mogyoródon, a WTCC magyarországi futamán Michelisz Norbiért szoríthattunk az elmúlt hétvégén, míg az Országos Rally Bajnokság 3. futamán, a Bükfürdő Rallyen az volt a kérdés, hogy ki nyeri azb első idei murvás futamot.

Nos, Michelisz Norbi a vasárnapi első futamában a 2. helyen végzett, míg a második versenyén egy rajtbaleset után a 15. pozícióba hozta be a BMW-jét.

Bükfürdő is óriási izgalmakat hozott, ugyanis a miskolci Kazár Miklós, Percze Nándor duó mindössze 0,7 másodperccel(!) előzte meg a bajnoki címvédő Asit. Mindez azt is jelenti, hogy az abszolút magyar bajnok navigátor Kazár Miki alig másfél évvel azután, hogy a jobb egyből, a bal egybe, azaz a kormány mögé ült át, futamot tudott nyerni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában