Helyi közélet

2010.07.23. 09:28

Miskolcon forgatják a Börtönrock klippjét

<p>Miskolc - Elvis Presley egyik legnagyobb klasszikusát megszemélyesítve videóklippet forgat Miskolcon augusztus 16-tól Miskolci Elvis, azaz a híres miskolci Elvis imitátor, Nádaski Attila.</p>

"A Király az idén lenne 75 éves, míg az augusztus 16-ának az adta a szomorú apropóját, hogy sajnos 1977-ben ezen a napon hunyt el Elvis." - tudtuk meg Miskolci Elvistől. "A már említett napon kezdenénk a Jailhouse Rock, azaz a Börtönrock klippjének miskolci forgatását. Nem csak egyszerű videóklippet szeretnénk összehozni, hanem olyat, amelyben rajtunk és természetesen Elvis muzsikáján keresztül megmutatnánk Miskolc nevezetességeit."

Miskolci Elvistől megtudtuk azt is, hogy jó mozgású lányok, "maffiózó figurák", rock and roll táncosok jelentkezését csakúgy várják, mint a támogatók segítségét. Érdeklődni a produkcióval kapcsolatban a 36/20-552-4146-os telefonszámon lehet, de érdemes ellátogatni a www.elvis.sokoldal.hu internetes oldalra is.

- JLI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában