Helyi közélet

2008.07.10. 09:56

Olvasói levél a tojásdobálásról és pénzbüntetésről

<p>Nézem a TV-t , olvasom az újságot, látom a tojásdobálókat és olvasom a mindösszesen 4 db (azaz négy db) kirótt pénzbüntetést. - <STRONG>olvasói levél.</STRONG></p>

Elgondolkodom a látottak és a "jutalmak" közti óriási különbségen. Ezeken kívül nem volt szó a kődobálókról (mely ugye jóval veszélyesebb, mint a tojásdobálás). Repült ott vasrúd és Molotov-koktél is. Nem sok szó esik a sérült rendőrökről és a hulladékba gyűjtőtt fémkerítés darabokról. Ennyire rászorulnak a rend őrei a szemüvegre és a szemvizsgálatra?

Arról már nem is beszélek, hogy az ítélethozók szemüvege hol volt a képernyőkön bőségesen bemutatott és részletezett, a futballhuliganizmust idéző képsoroknál. Vagy nem is a szemüvegekkel van a baj???

Azért nem bánnám, ha a következő hetekben megszaporodna az illetékesek száma a szemrendeléseken. Elvégre már nem kell fizetni ezért a 300,-Ft-os vizitdíjat !

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában