Helyi közélet

2008.07.03. 14:20

Nyári tábort rendeznek a szendrői természetjárók

<p>Szendrő - A szendrői természetjárók ismét megtartják a Napközis Zöld Sportok Táborát az Edelényi Kistérség iskolásainak. A tábor vasárnap zárul. <BR /></p>

A Tematikus Kistérségi Sporttáboroztatási Program keretei között megszervezett tábor a gyerekek testi-lelki épülését szolgálja a mindennapra gondosan összeállított programok tömkelegével.
A sportolás mellett - amely magában foglalja a sportvatélkedőket, gyalogoskirándulásokat és biciklitúrákat, az őket körülvevő környezet bebarangolását –teret kap még a kézműves foglalkozás is mely pihentetésül szolgál az egész napos jövés-menés után.

A tábor kistérségi mivoltát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a bázishely mellett - amely Szendrő - számos más környező település (Szögliget. Égerszög, Perkupa, Szalonna) gyermekei is részt vesznek a foglalkozásokon. A szendrői önkormányzat támogatásával lehetőség nyílt arra (biztosítva az állandó helyszínt), hogy a gyerekek ismét tartalmasan és az idejüket jól, egészségesen kihasználva tudják eltölteni egy hetüket a nyári szünetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában