Helyi közélet

2008.07.02. 17:26

Kérdezze a szakértőt: ha külföldön kell az orvos

<p>Nem lehet kizárni, hogy nyarkülföldön érjen bennünket baleset, hirtelen rosszullét. Milyen egészségügyi ellátás illeti meg, kihez, hová fordulhatunk segítségért? - kérdezze telefonos szakértőnket!</p>

Javában itt a nyaralás ideje. Van, aki csak a közeli, EU-beli országokba indul, mások távolabbi, sőt egzotikus programot terveznek. Sajnos egyik esetben sem lehet kizárni, hogy külföldön érjen bennünket baleset, hirtelen rosszullét. Ugyan ki az, aki tudja, ilyen esetben milyen ellátás illeti meg, kihez, hová fordulhat segítségért, megtérítik-e a felmerült költségeket, s ha igen, ahhoz hogyan juthat hozzá? Nos, mi azzal igyekszünk segíteni, hogy szerkesztőségünkbe kértük az Egészségbiztosítási Pénztár munkatársát, Martos Viktóriát. Pénteken, azaz július 4-én 10 órától 11 óráig fogadja és megválaszolja olvasóink kérdéseit a következő telefonszámon: 06-46-502-900/3287.

Kérdéseiket "előre" is elküldhetik e-mailben a következő címre: [email protected].

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában