Helyi közélet

2008.07.11. 07:08

Habot nyomott a parkolóórába

<p>Miskolc - Több tízezer forint kárt okozott egy parkolóórában Miskolcon az a férfi, aki púrhabot nyomott a pénzbedobó nyílásba. Egyelőre nem tudni, hogy mi volt a célja, az utóbb elfogott és eljárás alá vont miskolci férfinek</p>

Egyelőre nem tudni, hogy mi volt a célja, az utóbb elfogott és eljárás alá vont miskolci férfinek, aki a közeli napokban telefújta a Tizeshonvéd utcán lévő parkolóóra pénzbedobó nyílását Miskolcon. Egyrészt megrongálódott a jegykiadó gép, másrészt az autósoknak okozott bosszúságot, mert egy távolabbi automatához kellett elmennie jegyet venni annak a sofőrnek, aki azt akarta, hogy ne büntessék meg az ellenőrök.

Azt nem tudni, hogy az ellenőrök megnézik-e, hogy az adott parkolóhelyekhez tartozó automata működik-e vagy sem. Lehet-e azon bilétát venni, vagy sem. Ha pedig rossz, vagy megrongálták a jegykiadót, akkor büntetnek-e vagy belátják, hogy nincs miből jegyet váltani a parkoláshoz. Annyi bizonyos, hogy a rendőrök elfogták és előállították az elkövetőt. Eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában