Helyi közélet

2008.05.28. 15:07

Teljesítmény lekötés, közétkeztetés

<p>Megkértük Panyik Józsefet, a Fidesz-KDNP frakióvezetőjét, hogy a megyei közgyűlés napirendi pontjai közül emeljen ki néhányat.</p>

A frakcióvezető elmondta: az egészségügyi intézmények teljesítmény lekötése egyik fontos témája az ülésnek. A Szent Ferenc Kórházban profilváltásban gondolkoznak, a szikszói II. Rákóczi Ferenc Kórháznak pedig további kapacitásra lenne szüksége. Lényeges téma a megyei önkormányzat intézményeiben vállalkozásba adott konyhák működési tapasztalatainak vizsgálata. Egyértelművé kell tenni, ha a vállakozás betartja a szigorú műszaki, normatív követelményeket megfelelő a működés. Az egyéni, „ízlésbeli” panaszok nem orvosolhatóak. Napirenden szerepel a megyei kórházban működő nefrológiai központ közreműködői szerződésének felülvizsgálata. Ebben az esetben is szerencsésebb lenne, ha a központ önállóan tudná igénybe venni az ágyszámkeretet – fejtette ki Panyik József.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában