Helyi közélet

2008.05.15. 10:31

Színház: tessék választani!

<p>Miskolc - Lassan búcsúzik a kőszínházi évad Miskolcon. De csak lassan. Még bőven van mit nézni. Az évad vége előtt még számos előadás várja a színházbarátokat a Miskolci Nemzeti Színházban.&#160;<A href=""><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-miskolci-nemezeti-szinhaz-majus-juniusi-musora/cn/boon-news-em_01-20080514-123303">A Miskolci Nemezeti Színház május-júniusi műsora</A></p>

Operett, zenés játék, kortárs dráma, vígjáték és mozgásszínház, gyerekelőadás és musical – gazdag a repertoár, színes a paletta.

Májusban és június első hetében a következő előadásokból választhatnak: A denevér – operett a Nagyszínházban, A tizedes meg a többiek – komédia a Nagyszínházban, A dzsungel könyve – musical a Kamaraszínházban, A mumus – gyermekmusical a Kamaraszínházban, Anconai szerelmesek – zenés komédia a Kamaraszínházban, Charley nénje – zenés játék a Kamaraszínházban, Nyolc nő – bűnügyi játék a Kamaraszínházban, Az élet mint olyan – tragikomédia a Játékszínben, Látatlan találkozások – színmű a Játékszínben, Petruska labor – táncjáték a Csarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában