Helyi közélet

2008.05.29. 18:11

Gyereket gázoltak a miskolci Tiszai pályaudvarnál

<p>Egyelőre nem tisztázott körülmények között ütötte el a Suzukis azt a gyermeket, aki gyalogosátkelő helyen kívül akart átjutni az úttesten a Tiszai pályaudvarnál, Miskolcon.&#160; <dia width="900" height="700" alt="Gyalogosgázolás a Tiszai pályaudvarnál"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyalogosg_zol_s_a_Tiszai_p_lyaudvarn_l/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gyalogosgázolás a Tiszai pályaudvarnál" /></a></dia>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-gyermek-gazolas-miskolc-tiszai-palyaudvar_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Tisza pályaudvarnál lévő körforgalomból kifelé jövet ütötte el a Suzuki gépjárművet vezető sofőr a lánygyereket csütörtök délután. Annyit lehet tudni, hogy nem zebrán közlekedett a kislány, és már majdnem átért az úttesten, amikor elütötte a személygépkocsi vezetője. Elsődleges információink szerint könnyű sérüléssel úszta meg a balesetet a gyermek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában