Helyi közélet

2008.05.16. 15:08

Forradalmian új vásárlási forma!

<p>Május 17-én megnyitja kapuit a világmárkákat felvonultató M3 Outlet Center Polgár, mely Magyarország első, Budapest vonzáskörzetén kívül eső outlet központja. A bevásárló faluban igazi világmárkák, többek között a<EM> Nike, a Benetton, a Replay</EM>, vagy a<EM> Puma</EM> várják a vásárlókat széles áruválasztékkal. <DIA alt="Szombattól vár az Outlet Center 2008.05.16." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szombatt_l_v_r_az_Outlet_Center_2008_05_16_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Szombattól vár az Outlet Center 2008.05.16." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-m30-outlet-center_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

De mi is az az outlet? Az eredeti ötlet Amerikából származik! Az M3 Outlet Centerben több tucat világcég világmárkáit vásárolhatják meg közvetlenül a gyártótól, 13 000 m2-en. Ez a garancia a 30-70%-os árengedményre az év minden napján! A bérlők között szinte kizárólag világmárkák kaptak helyet. Így mostantól már Kelet-Magyarország, sőt a szomszédos országok határmenti lakosai számára is elérhetővé válnak a minőségi, márkás ruházati termékek.
Az M3 Outlet Centerben a Benetton, Levi’s, Puma, Triumph, Retro, J. Press, Budmil, Garret, Converse, Gant, Oui, Fila és Replay mellett üzletet nyitott a Nike, Champion, Columbia, Grey Stone, Office Shoes és a Cross is. Az M3 Outlet Center Polgáron számos nyitási kedvezménnyel várja a vásárlókat. Extra árkedvezménnyel, egyet fizet kettőt kap akciókkal és egyéb rendkívüli ajánlatokkal találkozhatnak május 17-től a vásárlók, így a világmárkák termékeit a márkaboltokénál 30-70 százalékkal alacsonyabb áron lehet megvásárolni. Az M3 Outlet Center Polgár, autóval 30-90 perc alatt könnyedén elérhető a magyarországi nagyvárosokból (Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Eger, Szolnok, Békéscsaba) és a környező országok határ menti településeiből. Ezzel közel hatmillió vásárló számára biztosít kényelmes és színvonalas vásárlási lehetőséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában