Helyi közélet

2008.05.26. 17:26

Baleset a síneknél Miskolcon

<p>Miskolc - Anyagi káros baleset történt Miskolcon, a Hunyadi-Malomszög utcák kereszteződésében hétfőn délután.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Baleset a Hunyadi-Tizeshonvéd kereszteződésben"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_a_Hunyadi_Tizeshonv_d_keresztez__33/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset a Hunyadi-Tizeshonvéd kereszteződésben" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-sineken-utkoztek_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Malomszög utca felöl egy Subaru hajtott keresztül a villamos síneken, amikor a védett útvonalon közlekedő Renault-val érintőlegesen összeütközött. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár sem túl jelentős, viszont a délutáni forgalomban kisebb fennakadásokat okozott a baleset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában