Helyi közélet

2007.11.07. 16:24

Váltson biztosítót a BOON-on!

<p>Miskolc - A biztositas.boon.hu-h gyorsan kiszámolhatja, melyik biztosító milyen tarifát kínál a jövő évre. S ha úgy dönt, hogy váltani szeretne, velünk egyszerűen és gyorsan megteheti!<BR /></p>

A két legnagyobb biztosításközvetítő cégnél eddig hat-, illetve ötezren váltottak biztosítót, az adatok szerint az autósok idén is főként az ár alapján döntenek. Ennek tükrében nem meglepő, hogy az egyik portálon egy olyan egyesület a legnépszerűbb, mely a tavalyihoz képest egyáltalán nem emeli a díjakat, a második helyen egy olyan biztosító áll, mely jelentősen megemelte a gyermekkedvezményt, a harmadik helyezett pedig csak a kármentes ügyfeleknek biztosít alacsony díjat, nekik viszont nagyon kedvezőt. A vesztesek között főként olyan biztosítókat találunk, melyek viszonylag nagymértékben emelték tarifáikat.

Kényelmesen és olcsón

A szakemberek idén rekordszámú, mintegy 700 ezres ügyfélmozgásra számítanak, az első napokban ugyanis negyven százalékkal váltottak többen a portálokon, mint tavaly ilyenkor. Hogy eligazodjon a sok társaság ajánlata között, ahhoz biztosítási portálunk segítséget nyújt. A http://biztositas.boon.hu -n percek alatt kiszámolhatja, melyik biztosító milyen tarifákat kínál, s egyszerűen, online meg is kötheti a szerződést. Ha elégedetlen jelenlegi biztosítójával vagy egyéb okok miatt gondolkodik a váltáson, érdemes bennünket választani, mert ez egy kényelmes megoldás, s jelentős kedvezménnyel kötheti meg a legjobb szerződéseket, a kedvezmény mértéke akár 48 százalék is lehet! S mivel minden szolgáltatásunk díjmentes, így jelentős megtakarításokat érhet el.
Részletes információk az egyes biztosítók ajánlatairól a http://biztositas.boon.hu  -n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában