Helyi közélet

2007.11.27. 11:40

Van képünk-róla” - kiállítássorozat

<p>Kazincbarcika - „Van képünk-róla” címmel kiállítássorozat kezdődött a kazincbarcikai Surányi Endre Szakképző Iskola és Kollégiumban. Az első kiállítás megnyitójára november 26-án 10 órától került sor a kollégium földszinti klubtermében</p>

Sándorné Nagy Zsuzsanna igazgatóhelyettestől arról is értesültünk, hogy a művészeti sorozat első állomása a miskolci Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium kiállítása a vizuális kultúra témakörében érintett diákok alkotásaiból. A kiállítás kiváló keresztmetszetet mutat az iskola művészeti tevékenységéről.

A megnyitón Vattay József igazgató köszöntötte a meghívottakat, majd Sajó Attila, az Egressy Béni Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója ajánlotta mindenki figyelmébe az itt kiállított alkotásokat. A kiállítássorozat mottója az „Egy iskola - egy művész”, mivel célja, hogy az intézmény tanulói és munkatársai képet kapjanak a megye más-más hasonló szakoktatási intézményeinek vizuális tevékenységéről, valamint a megye más-más területein élő képzőművészek alkotásairól, gondolatvilágáról. – mondta Lipták Zsolt, a kiállítás rendezője.

Az intézmény örömmel várja valamennyi kazincbarcikai és városkörnyéki érdeklődő látogatását. A kiállítás megtekinthető november 30-ig 8-14 óráig az intézmény kollégiumának földszinti klubtermében.

B. Gy.






Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában