Helyi közélet

2007.11.05. 13:20

Vaklárma volt az ózdi bombariadó

<p>Ózd - A négynapos ünnep után bombariadóval kezdődött a hét két ózdi közintézményben.</p>

Egy középkorú férfi hang telefonált hétfőn reggel a Polgármesteri Hivatalba, hogy délelőtt kilenc órakor robban az épület. A bejelentésről azonnal értesítették az intézmény vezetését, és a rendőrség emberei néhány percen belül a helyszínre siettek. Átvizsgálták az egész házat, de ismeretlen tárgyra, robbanóeszközre nem bukkantak a szakemberek. Ettől függetlenül elővigyázatosságból a jelzett időpontra kiürítették a hivatalt, majd közel negyed órás várakozás után valamennyi munkatárs visszatérhetett a saját irodájába.

A bíróságon is

Ezzel párhuzamosan a bíróságon is bombariadó volt, a rendőrök értesítették az érintetteket a Polgármesteri Hivatal bejelentését követően. A szokásos procedúra itt is lezajlott, kiürítették az épületet, robbanóeszközt nem találtak. A bejelentő viszont annyit elért, hogy a hétfőre kitűzött tárgyalások mindegyikét elnapolták. A telefonhívással kapcsolatban az Ózdi Rendőrkapitányság megkezdte a nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában