Helyi közélet

2007.11.07. 11:22

Tudománynap Miskolcon, csütörtökön

<p>Miskolc - A Magyar Tudomány Napja alkalmából több helyszínen zajlanak események csütörtökön Miskolcon. &#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-tudomanynap-november-8-i-miskolci-esemenyei/cn/boon-news-em_01-20071107-105508"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A Tudománynap november 8-i, miskolci eseményei</B></A> [.pdf - 157KB]</p>

A megyeháza dísztermében délelőtt 10 órakor kezdődik a plenáris ülés. Délután 2 órától hangzanak el a szekcióülések előadásai. A Tudományos műhelyek szekció programja a MAB-székházban zajlik, az Alapoktatás, középoktatás, tehetségmentés szekcióé a megyeházaSzász-termében, az Építészet szekcióé a megyeháza dísztermében, a Környezetvédelmi, környezetipari szekcióé a megyeháza Szemere-termében, a Logisztikai és gépszerkezet-tervezési szekcióé az egyetemen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában