Helyi közélet

2007.11.30. 10:34

Polgári engedetlenség Újhelyen

<p>Sátoraljaújhely - Hétfőtől három napon keresztül félpályás útlezárás keretében polgári engedetlenségi akciót tart Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere. &#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/megbenithatjak-a-kamionforgalmat/cn/boon-news-em_01-20071026-110647"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Megbénítják a kamionforgalmat</B></A>&#160;&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/polgari-engedetlenseg-ujhelyen/cn/boon-news-em_01-20071130-103052"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Polgári engedetlenség</B></A></p>

Szamosvölgyi Péter néhány héttel ezelőtt lapunknak elmondta, polgári engedetlenségi akciót fog indítani a történelmi belvároson áthaladó hatalmas kamionforgalom miatt. Az utóbbi időben jelentős mértékben megnövekedett kamionforgalom egyrészt balesetveszélyes, másrészt pedig kárt tesz a belváros útjaiban és közvetve a házakban is.

Épül ugyan egy elkerülő útszakasz éppen a belváros tehermentesítésére, de még nem adták át. Ezt az útszakaszt már át kellett volna adni a forgalomnak, de még most is csak újabb időpontokat kap a polgármesteri hivatal. Éppen ezért a Sátoraljaújhely Hegyköz felőli végén lévő körforgalom és a széphalmi elágazás közötti útszakaszon hétfőtől szerdáig reggel 8 és 16 óra között rendőri biztosítás mellett Szamosvölgyi Péter kezdeményezésére félpályás útlezárást  tartanak.
-bg-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában