Helyi közélet

2007.11.10. 08:37

Halálos baleset a Turulnál

<p>Turul - Újabb halálos kimenetelü baleset történt a megyében, szombaton kora reggel. Most a 3-as számú főút, Abaújba vezető részén, a Turul közelében. <DIA width="850" height="630" alt="Halálos baleset Turulnál"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_baleset_Turuln_l/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Halálos baleset Turulnál" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160; <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/halalos-a-turulnal.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Suzuki tartott Szikszó irányába, amikor a csúszós, jeges úton megcsúszott, és egy villanyoszlopba csapódott. Az autó vezetője a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A miskolci Tűzoltóság munkatársai vették ki a vezetőt, feszítővágó segítségével, annyira összeromcsolódott a gépjármű. A baleset nem okozott különösebb fennakadást a gyér forgalomban.
A baleset körülmnényeit a rendőrség, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában