Helyi közélet

2007.11.09. 16:10

Dundika miskolci könyvborító lesz

<p>Miskolc - Miskolcon, egy karácsonyra megjelenő könyv címlapjához fotózkodott pénteken délután Dundika.&#160; <DIA width="850" height="630" alt="Dundika fotózása 2007.11.09."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Dundika_fot_z_sa_2007_11_09_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Dundika fotózása 2007.11.09." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Dundika-katona.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" border="0" /></a></p>

Dundika, akinek neve immár Szentiványi Hajnalka, Miskolcon fotózkodott pénteken. Hogy került ide, az Észak-Magyarországnak–Borsod Online-nak is fotózó Bátor Laca Görgey utcai műtermébe? – kérdeztük tőle.
Dundika elmondta: a Szoba Kiadó nevű miskolci kiadó, illetve annak egyik vezetője, Zemlényi Attila hívta meg, kérte fel, hogy egy könyv borítóján szerepeljen.
Dundika párjával, Szentiványi Lászlóval érkezett a fotózásra. Kérdésünkre, hogy miért nem találunk honlapján bejegyzést a naplójában, azt felelte: a honlap hamarosan megújul, majd akkor. Azt is tudakoltuk, hogy miféle leveleket kap a honlapon. Nos, jól ki van találva, hogy a durvákat ne lássa. Megtudtuk: először László olvassa a leveleket, és azokkal, amelyek nem valók Dundika kezébe, nem ismerteti meg. Amiket megkap, azokra válaszol.
A következő kérdés: van sok munkája? „Igen – feleli –, és örül, hogy mind több ezek között az olyan, amelyben modellként számítanak rá. De – amint ez honlapjáról, vagy a nevét viselő internetes oldalból is kiderül – nem skatulyázza be magát, a szépségszakma, a celebség számos ágában szerepel.
Zemlényi Attila is ott volt a fotózáson. A könyvről többek között ezeket mondta: a miskolci székhelyű Szoba Kiadó negyedik könyve lesz az Ismeretlen katona, amelyben 32 novella szerepel, kiváló magyar írók tollából. Karácsony előttre tervezik a megjelentetést, 5 ezer példányban adják ki elsőre. Olyan könyv lesz, amely képet ad az előző rendszerről, katonanézőpontból. És ehhez találták ki címlapra Dundikát, a megfelelő „harci díszben”.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában