Helyi közélet

2007.11.23. 15:58

Bánkút: hóra várva

<p>Bánkút - Hó van, bár a komoly síelők ezen a hétvégén még nemigen rohanják meg a bükki célállomást.&#160; Naprakész információk a hóhelyzetről és a síklub szolgáltatásairól az interneten: <A href="http://www.bankut.hu">www.bankut.hu</A></p>

van, bár a komoly síelők ezen a hétvégén még nemigen rohanják meg a bükki célállomást. Szemben a múlt hét végével, amikor idén először tette tiszteletét a tél a régióban: „sosem volt” jó indulást produkált a legutóbbi szombat-vasárnap a bánkúti síklub - tudtuk meg munkatársától, Kovács Zoltántól -, a napi ezret túllépte a látogatószám. Ám elolvadt a hirteln jött hó, keddtől leállt az üzem. A sífelvonók jelenleg sem mennek, noha van annyi hó, ami lehetőség ad az érdeklődőknek a síelésre. Ámint megint rákezdenek a felhők, a szerkezetek is újra üzembe állnak. Ezt erre a hétvégére nem ígérik a meteorológusok - talán a jövő hétre. Addig sem felesleges a Bükkbe, Bánkút térségébe kirándulni indulni, hiszen a helyenként fehér erdei táj szép, és az időjárás kiváló alkalmat kínál a kisebb-nagyobb túrázásra.

Naprakész információk a hóhelyzetről és a síklub szolgáltatásairól az interneten: www.bankut.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában